Arbeidsrettstrippelen hos TP Advokatfirma

_MG_7836

Høsten 2020 arrangerer vi i TP Advokatfirma tre korte og effektive frokostseminar hvor vi tar for oss ulike sentrale arbeidsrettslige problemstillinger.

Målet med foredragene er å gjøre arbeidsgivere oppmerksom på de utfordringer og kanskje også «feller» som finnes innen arbeidsretten, samt gi enkle tips som kan bidra til å unngå tid- og ressurskrevende uenighet.

Første frokostseminar er den 3. september 2020 fra kl. 08.00 – 09.30 og avholdes i våre lokaler i Vågsgata 42, Sandnes – 1. etasje. Vi tilrettelegger slik at rådene fra helsemyndighetene og de rådende smittevernstiltakene følges. Du vil kunne holde god avstand til øvrige deltaker og du vil ha rikelig tilgang til hånddesinfeksjon.

Tema for første foredrag vil være permittering og nedbemanning.

Flere permitterte ansatte nærmere seg maksgrensen for permittering på 26 uker. Foreløpig er det ikke kommet nye regler som utvider maksperioden. Hva nå?

Øvrige frokostseminar vil bli avholdt 16. oktober og 27. november. Hold av datoene allerede nå

Frokostseminaret antas å være nyttig for alle som har ansvar for arbeidstakere, herunder bedriftsledere, tillitsvalgte og ansatte i HR-avdelinger. Målgruppe er både små og store arbeidsgivere.
Det er fullt mulig å delta på kun enkelte av frokostseminarene.

Ønsker du invitasjon til disse frokostseminarene send e-post til: kurs@tpa.as

Adv. Diana Seldal og adv. Andreas Westlye
TP Advokatfirma DA

Artikkel er skrevet av

DIANA-T.-H.-SELDAL

Diana T. H. Seldal

Advokat / partner
diana@tpa.no | 959 76 296
ANDREAS-HAUKLAND-WESTLYE---TP-Advokatfirma-

Andreas Haukland Westlye

Advokat / Partner / Daglig leder
andreas@tpa.no | 909 99 049